Üres

Összesen: 0 Ft

Felhasználási feltételek

 

Jogi nyilatkozat
 
A dekorációsmatrica.hu oldalak használatának feltételei
 
Szerzői jogok
A dekorációsmatrica.hu oldalain megjelenő anyagok tartalmát, a fotókat és adatokat szerzői jog védi. Másolásuk valamennyi formája, adatrendszerekben való tárolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása - a személyes használatot meghaladó mértékben - kizárólag a dekorációsmatrica.hu előzetes írásbeli engedélyével történhet.
 
Általános felelősség korlátozás
A dekorációsmatrica.hu oldalait mindenki csak saját felelősségére látogathatja illetve használhatja. A dekorációsmatrica.hu az oldalain közölt esetleges téves vagy megtévesztő tartalomból-, a weboldalai és szolgáltatásai használatából-, azok használatra képtelen állapotából-, meghibásodásából-, szüneteléséből- vagy megszűnéséből eredően a felhasználókat ért bárminemű veszteségért, közvetlen vagy esetleges következményekkel járó kárért felelősséget nem vállal. (Ezen megállapításunk nem vonatkozik a külön megállapodással vagy szerződéssel szabályozott szolgáltatásainkra - például webhosting szolgáltatás - melyekkel kapcsolatban a dekorációsmatrica.hu a szerződésekben foglaltak szerint jár el és felel.)
 
Adatvédelem
A dekorációsmatrica.hu minden olyan személyes adatot, mely a weboldalak használata során tudomására jut, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön személyes adatait eljuttatja a dekorációsmatrica.hu-hoz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azokat a dekorációsmatrica.hu - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsa - és kezelje.
 
Kockázat
A dekorációsmatrica.hu szolgáltatásait igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek, esetleg illetéktelen kezekbe kerülhetnek, valamint az Internet nyilvános jellegéből adódóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (személyes adatokat is beleértve) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben a dekorációsmatrica.hu-t semmilyen felelősség nem terheli, ez irányú kockázattal a felhasználó tisztában van, és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja.
 
Kérjük, hogy a dekorációsmatrica.hu oldalait csak a fentiek elfogadása esetén látogassa!
 
Ha bármilyen észrevétele vagy kérdése lenne, azt szívesen fogadjuk az info@dekoraciosmatrica.hu email címen. Munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak levelére.
Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra! Reméljük elégedett lesz szolgáltatásunkkal!
 

Dekorációs Matrica

Adószám: 75299558-1-40
Cím: H—9126 Gyarmat, Kossuth u. 18/b.
Telefon: (+36) 70 2832 924