Üres

Összesen: 0 Ft

Szállítási feltételek

A megrendelt áruk kiszállítása csak csomagküldő szolgálattal lehetséges,  1-2 munkanapon belül megtörténik.
 
A csomagküldő szolgálat nettó árai:

Gyűjtő szállítással (csomagküldő szolgálat) 1-2 munkanapon belül: 

0,5 kg:              1.750,- Ft + 500Ft utánvételi díj

FOXPOST 1-2 munkanapon belül: 

1.400Ft

A szállítást mindig a legkedvezőbb módon intézzük, a vevővel történt egyeztetés alapján.

Kiszállítás esetén Ön köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés elismerni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a regisztrációs és szállítási megrendelésre vonatkozó oldalakon a kötelező mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért felelősséget nem vállalunk.

Rendelését minden esetben visszaigazoljuk, ha szükséges egyeztetünk a megadott telefonszámokon. Ha kérdése van a +36702832924 telefonszámon ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

Az elektronikusan megkötött szerződésekre a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet, 1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről (a szavatosságra és a jótállásra vonatkozó szabályok) 305. §, 306. §, 307. §, 308. § illetve az általános üzleti feltételek érvényesek. Egyéb vitás esetekben a Győri Városi Bíróság az illetékes.