Üres

Összesen: 0 Ft

Logó tervezés, céges logótervezés, arculattervezés

Üdvözöljük.Kérjük a logótervezéshez szükséges adatokat írja be a szövegdobozba (cég neve, mivel foglalkozik a cég, ha van szlogen, szín). Ha van már elképzelése a leendő lógójáról rajzolja le, fotózza be és töltse fel a kérdőív megfelelő pontjánál. Első körben 4-5 lógó tervet készítünk Önnek és a megfelelő lógót esetleg logókat finomítjuk tovább a második körben. Ha szükséges további finomítás az a harmadik körben történik. A végleges logót vektoros formában (.ai, .cdr, .eps .pdf) és pixeles formában (.jpg) is elkészítjük a további felhasználáshoz. E-mail címét és ha lehet a telefonszámát kérjük adja meg a rendeléskor hiszen oda tudjuk küldeni a látványterveket. Köszönjük.
Feltölthető fájlok 8mb-ig: .jpg .tiff .bmp .png .eps .cdr .ai .pdf .psd .doc .docx .ppt .rtf .txt
Feltölthető fájlok 8mb-ig: .jpg .tiff .bmp .png .eps .cdr .ai .pdf .psd .doc .docx .ppt .rtf .txt
Feltölthető fájlok 8mb-ig: .jpg .tiff .bmp .png .eps .cdr .ai .pdf .psd .doc .docx .ppt .rtf .txt
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
10 + 5 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.

Logótervezés 15.000 Ft

 

A logótervezés legfontosabb lépései

A logótervezés egy hosszabb és összetettebb feladat, mint az elsőre gondolnánk. Mielőtt hozzáfognánk, tudnunk kell néhány fontos információt a cégről, a célcsoport jellemzőiről, a trendekről, stb. Következő lényeges lépésként ismernünk kell a cég tevékenységét. Mivel a jövőbeni vásárlókat akarjuk megszólítani, elengedhetetlen, hogy megismerjük azt a célközönséget, akikhez szólni akarunk. A logótervezés folyamatának sarkalatos pontja a versenytársak arculatának vizsgálata. Vagy hasonló koncepcióban gondolkozunk, vagy teljesen másfelé kell elindulnunk. Ha a megrendelők táborát erősíted, akkor nagyon sokat fogsz segíteni a tervezőnek, ha a neked szimpatikus és rád jellemző néhány logót keresel a számunkra, hiszen látni fogjuk az ízlésedet és nem egy teljesen más irányba indulunk el.

Betűtípus

A megfelelő betűtípus kiválasztása időt igénylő folyamat. Viszont kulcsfontosságú lépés a tervezés során, hiszen a logók többségének szerves része a cég neve, sőt van, hogy önmagában a felirat a logó, így tehát a tökéleteset kell megtalálni. Ha az embléma bonyolultabb és színesebb, akkor érdemes egy letisztult vonalvezetésű betűtípust választani, hogy ne elnyomja, hanem kiegészítse azt. Ha a grafika viszonylag egyszerű, vagy teljes mértékben tipográfiai logót készítünk, jó opció lehet a különböző fontok kombinálása, a méretek változtatása, vagy a színekkel való játék. Eltérő fontok alkalmazása során általános érvényű szabály, hogy a kis különbség nem különbség. Tehát minél inkább hasonlít a két betűtípus egymáshoz, annál kevésbé ajánlott azok együttes használata.

Színek

A másik kritikus pont a szín kiválasztása lehet. A meleg színek, például a sárga, a narancs és a piros árnyalatai a vidámságot, könnyedséget, kiegyensúlyozottságot jelentik, emellett pedig étvágygerjesztő hatással vannak a nézőre. Ezzel magyarázható, hogy a legtöbb gyorsétterem logójában, arculatában ezeket a színeket láthatjuk. A hideg színek a tisztaság, a frissesség és a komolyság megtestesítői. Az sem mindegy, hogy mennyire élénk, vagy fakó színt használunk, hiszen teljesen más hangulatot kölcsönöz egy vidám, élettel teli szín, mint egy komor, kicsit fakóbb árnyalatokkal ellátott illusztráció. A szín kiválasztásához segítség lehet akár a cég tevékenysége is, hiszen például egy környezetvédelmi témához a zöld szín fog leginkább passzolni. Érdemes arra is ügyelni, hogy lehetőség szerint a logó alkalmazható legyen függőleges és vízszintes elrendezésben, fekete-fehérben, illetve háttérrel és háttér nélkül is. 

Logótervezés