Egyedi matricák

Nem talál az Ön igényeinek megfelelő matricát kinálatunkban? Semmi gond! Megtervezzük és kivitelezzük autóra vagy falra. 

Megtervezzük és kinyomtatjuk az Ön elképzelésének megfelelő matricát. Kültéri egyedi időjárásálló öntapadós matrica nyomtatás és kérésre felhelyezés. Autó dekoráció, kirakat dekoráció, molinó készítés, zászló készítés, stb....

Cégtábla készülhet kültérre vagy beltérre. Érdemes laminálni, mivel így ellenálló lesz a környezeti hatásokkal szemben. Kivitelezése során törekedni kell arra, hogy a cég elnevezése, logója hangsúlyos legyen rajta, megfelelő színekkel, megfelelő méretben legyen elkészítve. Sokféle alapanyagból készülhet, függően a minőségi és esztétikai elvárásoktól. Fából, műanyagból, plexiből, fémből, de akár feszített ponyvából egyaránt készülhet.

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

  • A névjegykártyák 225-400 g/m2-es papírból készülnek, műnyomó vagy kreatív kartonon.
  • A névjegyeket digitális, vagy ofszet nyomtatással készítjük el mennyiségtől, grafikától és utófeldolgozástól függően.
  • Az ár minden esetben tartalmazza a vágást, csomagolást és a névjegykártya grafikai archiválását a későbbi újrarendelésekhez.
  • Nyomdakész fájlformátumok: .pdf .cdr .ai. kiterjesztésű fájlok. 
  • Itt megrendelheti névjegyét.

Tervezéstől a kivitelezésig. Az üzleti élet, kapcsolatteremtés az online platformok dominanciája ellenére  még mindig igényli a cég arculatát közvetítő kiadványokat, meghívókat, névjegy- és üzleti kártyákat. A névjegykártyától az óriásplakáton keresztül egészen az egyedi méretekig mindennemű kiadványszerkesztést és nyomdai kivitelezést rövid határidővel és kiválló minőségben valósítunk meg (naptárak, szórólapok, flyer, dossziék, levélpapírok, borítékok, meghívók, oklevelek, névjegykártyák, plakátok, stb.).

Egyedi póló feliratozás, ruha, munkaruházati feliratozás, bögre emblémázás és még sok minden...

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT:

Telefon: +36 70 2832 924, 20 568 6984    E-mail: dekoraciosmatrica@t-online.hu

Kapcsolatfelvétel